Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Buntáistí agus míbhuntáistí píopa uiscithe drip sorcóireach leabaithe fengshengyuan

Vabastusaeg: 2020-08-01 14:12:38  Löögid: 10

Uduvihendustoru on plastikust toode, mis kasutab plasttoru, et saata vett (vedelväetis või pestitsiid jne) põllukultuuride juurtele, et kastda seda silindrilise rõhu kompenseerimise kaudu niisutuskapillaari kaudu.


Olulised kastmisvahendid tilkkastmissüsteemis tilkuva niisutuskoruga, vastavalt põllukultuuride veenõudlusele, madala rõhu toru võrgu ja kapillaarile paigaldatud saastaja (tilguti niisutamise toru emitter) kaudu,põllukultuuride poolt vajaminev vesi ja toitained tilgutatakse mulda, mis on taime juur, ühtlaselt ja aeglaselt.Vee ja väetiste transportimise käigus välditakse leket, lendumist ja jäätmeid ning vett ja väetist on võimalik võimalikult suurel määral säästa ning kulusid on võimalik vähendada.


(1 …)   Tilkumist niisutava toru eelised:

1.Tilkuv niisutuskoru on kerge kaalu ja lihtne korraldada ja koguda valdkonnas.


Kaks.Tilgipeade vahelist kaugust on võimalik reguleerida vastavalt kasutajate vajadustele.


Kolmas.Tilkuv niisutusklapp on hea mehaanilise tugevusega ja seda on lihtne kinnitada mehhaniseeritult.


4Uduvihedustoru sobib põllukultuuri, kasvuhooneköögiviljade ja puu- ja marjapuude istutamiseks ja nii edasi.


5.Uduvihedajate torudes kasutatakse uusi materjale, kõrge tugevus, korrosioonikindlus ja vananemisvastane toime.


Kuues.Triip kastmise toru saab kasutada vee ja väetiste, parandada väetiste kasutamise määr, säästa töö ja väetis.


7.Tulemused näitavad, et vee säästmise mõju tilkkastmise toru on rohkem kui 85%, energiasääst on rohkem kui 65%, ja saagikus suureneb rohkem kui 30%.


(2 …).     Tilkumise niisutamise toru omadused:


Esiteks.Sisemine silindriline tilguti niisutamise toru emitter on ühekordne sissepritse, mis koosneb laiast ja pikast voolukanalist, millel on filtriaken ja tugev ummistusvastane toime.


Kaks.Sisemise silindrilise tilguti niisutuskoru veevool on täielikult turbulentne vool, vee väljalaskeava ühtlus on hea, emitter on otse keevitatud nõrutustoru siseseinale, surve ja pea kaotus on väike ning kastmise täpsus on kõrge.


Kolmas.Erinevad niisutuskorude kirjeldused on sobivad erinevateks kastmistingimusteks ja võivad vastata eri klientide vajadustele.


4Sisemise silindrilise tilguti niisutuskoru eelised on madal hind, usaldusväärne kvaliteet, hea niisutus mõju, mugav paigaldus, transport ja kasutamine.See on majanduslikult säästlik kastmistoode, mis on väga sobiv täppisklassilise põllumajanduse arendamiseks.


(3 …)   Tilkumise niisutamise toru kasutamine

Esiteks.Uduvihedustoru kasutatakse laialdaselt kasvuhoones, kasvuhoones, põllukultuurides, eriti köögiviljade, puuviljade, lillede, puukoolide, maastikukujunduse ja muude majanduskultuuride puhul.


Kaks.Uduvihendustoru sobib väga hästi kasvuhoone, põllukultuuride ja puu kastmiseks piirkondades, kus on vadere veevarud ja tööjõud on väga väikesed.


(4 …   ,   Tilkumisega niisutava toru mudel ja spetsifikatsioon


Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd. toodab sissevoolutoru, mille läbimõõt on 16mm.On palju mudeleid seina paksuse ja emitteri vahe, nii et hind erinevad läbimõõdu, seina paksus ja emitteri vahe on samuti erinev.


Eelmine: Kuidas puhastada PE toru?

Järgmine: Millised on tilguti niisutussüst...